Referanser

Er du en fornøyd kunde?

Legg igjen en kommentar nederst på denne siden
Se anmeldelser fra Facebook nederst på denne siden.
Rating: 5

66 Kommentarer

 1. Jeg har noen opptak fra 1990-tallet som er gjort på DVCAM-kassetter med profesjonelle kamera.
  Videoknutsen digitaliserte opptakene og leverte dem i forbedret versjon på et USB-minne.
  Jeg er meget fornøyd med kopiene og fikk også mange gode råd om filformater og videre behandling av opptakene.
  Anbefaler absolutt Videoknutsen både med hensyn til pris, kvalitet og kommunikasjon.

  Rating: 5
 2. Rimelig pris, bra service og rask levering!
  Leverte inn 12 stk. VHS-C kassetter, fikk de ferdig digitalisert på en minnepinne etter en uke.
  Årets julegave til de gamle er i boks!

  Rating: 5
 3. VideoKnudsen leverer! Han er veldig god på å berge videomateriale med og uten teksting på disketter. Takk for god service!

  Rating: 5
 4. Raskt, kjempegod kvalitet og hyggelig pris!
  Meget godt utført arbeid. TUSEN TAKK!
  Fikk overført 21 Hi-8 og 6 VHS-C kassetter, ordnet på under to uker. Anbefales på det varmeste!

  Rating: 5
 5. Jeg er veldig fornøyd med rask digitalisering av VHS-, Hi8-, DV- og HDV-kassetter. Høy kvalitet, og rimelig pris og god kommunikasjon. God og trygg postgang Bergen-Oslo tur retur.

  Rating: 5
 6. VideoKnutsen gjorde en fantastisk jobb med 23 gamle teip fra 90-tallet. Topp kvalitet, hyggelig pris og svært profesjonell leveranse. Jeg tror faktisk ikke det finnes bedre og rimeligere tilbud på slike tjenester her i landet. Jeg har flere gamle teip som jeg nå vil digitalisere etter å ha sett resultatet. Anbefaler VideoKnutsen på det sterkeste til alle som vil bevare verdifulle videoopptak for fremtiden. Gir VideoKnutsen 10 stjerner!

  Rating: 5
 7. Fikk super hjelp til å digitalisere masse MiniDV bånd mv. Proff med oversikt over filer, innhold osv. Fornuftig pris som gir mye for pengene. Var nøye og sikret mange detaljer og tok tid til å finne riktig løsning ifht til harddisk formatering som passet våre behov mv.
  Anbefaler på det sterkeste Knut Magnus!

  Rating: 5
 8. Veldig godt fornøyd og anbefaler VideoKnutsen på det varmeste! God kvalitet, hyggelig oppfølging og gode priser! Fikset også en MICRO MV kassett som var røket og som jeg nesten hadde gitt opp 🙂

 9. Veldig fornøyd. Utrolig effektiv, holder avtaler. God kvalitet til veldig bra pris.

  Rating: 5
 10. VHS-C og DV: VideoKnutsen tar alt og digitaliserer det førsteklasses! Jeg har en sånn «dongle» for å gjøre det hjemme (med VHS), men etter å ha sett hva han fikk til med ett VHS-C-bånd, fikk han hele esken til digitalisering. På mystisk vis høyre framerate, og mye bedre kontrast og toneomfang! DV-båndene ble også meget bra. Det kameraet paiet, så nå var det om å gjøre å få det overført. VideoKnutsen fiksa den biffen så det var en fryd!
  Profft og helt greit priset. Anbefales på det varmeste! 😀

  Rating: 5
 11. Veldig fornøyd med service, pris og resultat, rene mirakelmannen som har fikset alt fra gamle kassettopptak, 8 mm. filmer, VHS i diverse formater og DV filmer. Anbefales?

  Rating: 5
 12. Topp service, kvalitet og pris

 13. Ypperlig service og kvalitet på produktet

  Rating: 5
 14. veldig bra service og hyggelig person som er hjelpsom hele veien til ferdig produkt. Utrolig fornøyd!

  Rating: 5
 15. Meget godt utført arbeid. Men like viktig: pålitelig, meget god på service siden – mer enn forventet. Kan anbefale videoknutsen til alle som trenger å konvertere videoer og CD-er.

  Rating: 5
 16. Meget god service og leveranse ved overføring av DVCAM-taper!

  Rating: 5
 17. Slutter meg til alle andre svært gode tilbakemeldinger – super jobb med mine 32 video 8 filmer fra 90-tallet.

 18. Raskt levert og høy kvalitet. Anbefales!

 19. Topp service fra første spørsmål jeg sendte og til jobben var utført. Uslåelig på pris, personlig oppfølgning underveis og raskt levert.
  Kan trygt anbefale Videoknutsen!

  Rating: 5
 20. Her vises det et tydelig engasjement for faget, hvor ønske om å få mest mulig ut av råmaterialet er i høysetet. Personlig service, samt masse gode anbefalinger og veiledninger om verktøy for videre redigering mm. Prisen er i tillegg uslåelig

  Rating: 5
 21. God service, god kvalitet, hyggelig kommunikasjon, konkurransedyktig pris! Anbefales!

 22. Anbefales på det varmeste! Super og hyggelig service. God kvalitet og god pris. Veldig fornøyd ?

  Rating: 5
 23. Dyktig og pålitelig. Jeg ble veldig fornøyd med servicen og kvaliteten til fornuftig pris. Anbefales på det sterkeste!

  Rating: 5
 24. Super service, god kvalitet og god pris.Anbefales!

  Rating: 5
 25. Veldig bra kvalitet, god kundeoppfølging og konkurransedyktig pris. Kan trygt anbefales!

  Rating: 5
 26. Videoknutsen gjorde en utmerket jobb med digitalisering av VHS-filmer. Tok i mot over 30 kassetter tidlig i uka og gjorde alt ferdig til ukeslutt, rett før jul. Ble julegaver som slo an. Flott billedkvalitet. Jobber til svært gunstig pris. Ryddig og ordentlig. Anbefales på det sterkeste.

 27. Gjorde en super jobb – overførte flere typer videokassetter, til og med i nordamerikansk format. Kan trygt anbefales.

  Rating: 5
 28. Anbefaler alle å gå til Videoknutsen. Alle våre gamle videokassetter har blitt overført digitalt, og dette til en mye bedre pris enn de andre selskapene. Servicen er upåklagelig, med raske svar på eventuelle spørsmål. Vi fikk også tilgang til å sjekke ut kvaliteten på overføringen via nettet – før vi betalte for jobben. Bra kvalitet, og rask gjennomføring. Strålende fornøyd!

  Rating: 5
 29. Anbefales varmt! Super service, veldig fleksibel ift tidspunkt for å ta imot gamle filmer og overlevere ferdig arbeid på harddisk. God kvalitet og god pris (halvparten av en av de store kjedene).

  Rating: 5
 30. Kjempe god servis og høy kvalitet i leveransen. Anbefales med det sterkeste!.

  Rating: 5
 31. Svært fornøyd!
  Vesentlig bedre kvalitet enn forventet, topp oppfølging.
  Ingenting å si på prisen.

  Rating: 5
 32. Perfekt arbeid, levert til avtalt tid, til det jeg tror er den beste prisen i byen. Kan man ønske mer?

  Rating: 5
 33. Super service og kvalitet :-). Tok i mot mine filmer når det passet meg, digitaliserte ca 50 filmer på svært kort tid og leverte ferdig resultat på min dørstokk. Anbefales på det varmeste :-).

  Rating: 5
 34. 10?. Super service og godt arbeid. Kjempefornøyd ?Anbefaler virker denne!!

 35. Kjempefornøyd med både kvalitet og pris.
  kan helt klart anbefales.

  Rating: 5
 36. Leverte 30 kassetter til digitalisering med et utmerket resultat, og til en god pris. Videoknutsen kan anbefales.

  Rating: 5
 37. VideoKnutsen digitaliserte mine gamle VHS fra 90-tallet med høy kvalitet til en pris som ikke kan matches med andre. Det ble gitt god informasjon underveis og oppfølging i ettertid. Anbefales på det sterkeste.

  Rating: 5
 38. Topp service , super kvalitet, landets beste pris. Ferdig snakka.

  Rating: 5
 39. Høy kvalitet, svært konkurransedyktige priser og et usedvanlig høyt servicenivå. Anbefales trygt!

 40. Moren min leverte inn over 30 av våre gamle felles filmer. Vi fikk utrolig god service, pris – og ikke minst flott kvalitet på filmene. Vi er storfornøyd og kommer til å varmt anbefale videoknutsen til alle vi kjenner. Tusen takk.

  Rating: 5
 41. Leverte 2 stk. VHS-kassetter til et kjent svensk firma for digitalisering, men med et dårlig resultat. Bilder rullet og det var støy. Dette kunne de ikke gjøre bedre da kassettene var for dårlige, var svaret jeg fikk. Søkte på nettet om det var noen norske som drev med det samme, og fant Videoknutsen. Tok kontakt, og han var meget behjelpelig. Resultatet var over all forventning, og dette skulle jeg bruke til konfirmasjon til et barnebarn. Dette er en kar som kan sitt fag, og som jeg kan anbefale på det beste. Kommer tilbake med ny jobb til ham senere.

  Rating: 5
 42. To ord. GODT LEVERT.

  Rating: 5
 43. Jeg fikk overført 11 Mini DV-filmer til en harddisk jeg kjøpte av VideoKnutsen. Topp resultat og bra service. Anbefales. Tror heller ikke du får en bedre pris hos noen andre.

  Rating: 5
 44. Sendte inn noen kasseter til videoknudsen som eg skulle ha over på harddisk og dette var veldig bra. Kjemperask levering tilbake og veldig bra kvalitet på videoene.
  Dette anbefaler eg.?

 45. Kjempefornøyd! Leverte nærmere 40 kassetter med forskjellig format. Supert resultat, rask levering, top service og billig. Kan trygt anbefale dette til andre. Har allerede nevnt det til mange jeg kjenner og skrytt av både pris og opplegg. Jeg kommer garantert til å bruke Videoknutsen igjen ved behov i fremtiden.

  Rating: 5
 46. Sendte ca 12 mini dv filmer til knutsen, etter å ha gått i flere år lurt på åssen jeg skulle få overført disse filmene til en harddisk hvor jeg kunne redigere og lage en film av disse. kom over denne karen og han var billig og gjorde en kjempe fin jobb. Mottok en harddisk hvor det var oppdelt i mapper for redigering og vanlig avspilling. allt veldig oversiktelig og fint gjort.!! Anbefales!!

 47. Moren min og jeg sendte inn totalt seks Hi8 og VHS kassetter med opptak vi ville ha digitalisert i forbindelse med min brors konfirmasjon. Enkelte av kassettene visste vi ikke hva var, og spurte om Videoknutsen kunne spille over om det var private opptak, og kaste kassetten om det bare var TV-opptak. Dette var ikke noe problem, og vi fikk levert digitale versjoner av opptakene med kjempefin kvalitet til en rimelig pris! Videoknutsen har gjort en kjempegod jobb og jeg kan uten tvil anbefale han videre.

  Rating: 5
 48. Nærmere 50 filmer, totalt 150+ timer i format VHS – VHS/C – MiniDV, fra de siste 25 år og med tildels svært dårlig kvalitet ble levert Knutsen i håp om at de kunne gjenskapes til et ok resultat.
  Det hele ble satt sammen på en suveren måte, returnert på egen disk og med en kvalitet som gjør at Videoknutsen fremstår som en trollmann; lyd og bilde er i mange tilfeller bedre enn hva originalkassetene viste, i alle fall på min avspiller. Den mottatte harddisk kjøres nå pr USB rett inn i TV. Filer kan deles med kjente og kjære via Dropbox, til stor glede for de som ikke lenger husker like godt.
  I det hele tatt en suveren løsning for å ivareta historie og enkelt kunne ta frem og se på ved passende anledninger. Et helt ok alternativ til å fylle skuffer og skap med noe man ikke kan bruke.
  Konklusjon: Videoknutsen lever førsteklasses arbeid, til avtalt tid og til en svært god pris !

  Rating: 5
 49. Veldig bra. Fin kvalitet på dei gamle filmane. Raskt og effektivt!

 50. Raskt og rimelig levert med meget godt resultat. Kjempegod service som gjør at jeg trygt kan gi mine anbefalinger til andre.

 51. Hyggelig, rask og god service. Fin kvalitet på filmene. De leverer etter avtale og ikke noe tull her. Anbefales på det sterkeste.

 52. Fikk digitalisert 17 gamle Hi8 og DV video kassetter hvorav de eldste var over 20 gamle opptak. Hadde egentlig gitt opp disse filmene, men kom over Video-Knutsen og han leverte virkelig. Etter kort tid fikk jeg alt digitalisert og resultatet ble helt topp! Hadde vurdert å gjøre det beste ut av det selv, da jeg fryktet prisen, men dette var virkelig lønnsomt. Veldig fornøyd med resultatet, kontakten underveis og prisen. Kommer absolutt til å anbefale deg for andre som har gamle familie filmer liggende som ikke bør forsvinne. Tusen takk for hjelpen!

  Rating: 5
 53. Meget bra service,kvalitet og pris
  Kan trygt anbefale denne seriøse og hyggelige karen

  Topp karakter!

  Rating: 5
 54. Sendte av sted ei hel kasse med filmer i alle format, nytt og gammelt om hverandre. Noen uker etter fikk jeg det hele i retur. Alt lagt over på vedlagt hardisk, samt dvd/blue-ray alt etter best overført filformat. Egne mapper med råfilmklipp, og egne mapper med filer for direkte visning. Meget ryddig og bra jobb. Flott kvalitet på alt. Og til en pris jeg tviler på andre kan matche. Anbefales!

  Rating: 5
 55. God kvalitet og god service. Anbefales.

 56. Holder det han lover og kvaliteten er veldig bra.Fikk overført til ekstern harddisk mine vhs-c kassetter.Har sett over endel hva som er kopiert og er en meget fornøyd kunde.Veldig god service.Annbefales på det sterkeste til de som vil benytte seg av tjenester som blir uført av VideoKnutsen.

 57. Fikk digitalisert mange gamle VHS filmer med kjempegod kvalitet.

  Super service fra Knut, ekstra tips til videoredigering og til en veldig ok pris!

  Anbefaler videoknutsen på det sterkeste!

 58. Vi har nettopp fått digitalisert nærmere 50 timer videoopptak. Veldig fornøyde både med resultatet og service underveis. Kan trygt anbefale «Videoknutsen».

 59. Super service, god kvalitet og rimelig. Kan trygt anbefales.

 60. God kommunikasjon, pålitelig og hjelpsom.
  Her er det bare å sende inn gamle minner å få overført de før de går tapt for alltid.

  Rating: 5
 61. Meget fornøyd.
  Jeg hadde gamle VHS tapes, Hi8, digital-8, VHS-C og et par MiniDV tapes, som det ikke bare var rett frem å konvertere. I første runde var ikke kvaliteten på de eldste tapes helt OK. Jeg var fornøyd, men det var ikke Video-Knutsen, som for egen regning stod på og renset og forbedret til et resultat, som etter min mening var bedre enn originalen. En kassett med ødelagt tape (fysisk) ble også ordnet.
  Kan kun si at det var topp service til meget gunstig pris.

 62. Har digitalisert mine gamle Video8-filmer fra nittitallet til harddisk. Veldig fornøyd med kvaliteten på sluttresultatet. Rask, ryddig og profesjonell leverandør, som jeg kan anbefale uten forbehold.

  Rating: 5
 63. Har fått digitalisert alle mine filmer til en harddisk.
  Det var rask og effektiv til en hyggelig pris. Holder det han lover og kvaliteten er bra.

  Rating: 5
 64. Fikk Knutsen til å overføre en haug med minidisker til mp3 for meg. Det var disker tatt opp i mono med noen disker med over 100 tracks. Hadde god kommunikasjon med han og resultatet var veldig godt

  Rating: 5
 65. Rask, effektiv og fleksibel. Holder det han lover og kvaliteten er bra. Også det rimeligste alternativet jeg kunne finne.

  Rating: 5
 66. Veldig bra kvalitet og pris. Kan trygt anbefales!

  Rating: 5

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *